Пропустити до змісту ↓
map

UWC Red Cross Nordic

Флекке, Норвегія

205 учнів
віком 16-20 років

Заснований 

1995

3 March 2017

UWC Red Cross Nordic College має три стовпи: скандинавський, гуманітарний та екологічний. Усі скандинавські країни долучені до фінансування коледжу. Коледж є Фондом, співзасновниками якого є Червоний Хрест у Норвегії та Sogn & Fjordane. В рамках програми Creativity, Activity and Service (CAS), що є обов’язковою частиною IBDP, студенти також отримують диплом Червоного Хреста. Спортивні споруди на кампусі використовуються спільно із Реабілітаційним центром Червоного Хреста Хогленда, котрий є партнером школи.

Три особливості коледжу

  • Скандинавський – Коледж фінансується з державних бюджетів скандинавських країн, що дає можливість проводити відбір виключно за критеріями потенціалу та заслуги. Це допомагає створити освітнє середовище, у якому різноманіття шанується усіма.
  • Гуманітарний – Норвезький Червоний Хрест є одним із засновників коледжу. В рамках додаткової академічної програми усі учні навчаються за дипломною програмою організації, отримуючи знання про принципи Червоного Хреста та практичні навички, пов’язані із ними. Коледж користується спортивними спорудами Реабілітаційного центру Червоного Хреста Хогленда та співпрацює із цією організацією над різними проєктами.
  • Екологічний – Коледж робить акцент на темах сталого екологічного розвитку при вивченні шкільних предметів та пропонує використовувати знання на практиці при розробці студентських групових проєктів, що втілюються в тому числі разом із місцевою владою.
У класі 

UWC Red Cross Nordic працює за програмою International Baccalaureate Diploma Program (IBDP). Окрім стандартних курсів, коледж пропонує датську, норвезьку та шведську мови, глобальну політику, наукові проєкти та театральне мистецтво. Крім того, студенти першого курсу відвідують щотижневі сесії Програми життєвих навичок Червоного Хреста, вивчаючи та розвиваючи своє знайомство з темами, що стосуються цінностей Червоного Хреста та трьох стовпів коледжу — скандинавського, гуманітарного та екологічного.

Позашкільне життя 

Позашкільна програма також фокусується на трьох стовпах коледжу — скандинавському, гуманітарному та екологічному. У центрі уваги — волонтерська робота разом із широким спектром культурних та активних заходів. Ці заходи можуть бути у формі неформальних подій, додаткових академічних програм, проєктних тижнів, Frilufsveke (лижних тижнів), дискусій на глобальні теми, культурних днів, волонтерства у різних організаціях (наприклад, шкільному таборі, під час якого студенти реалізовують соціальні проєкти; Реабілітаційному центрі Хогленда; студентських організаціях). Коледж навчає в'язанню на шпицях та виготовленню кераміки, а також підтримує уроки ручної праці в Реабілітаційному центрі Хогленда. Місцевість із фіордами дає чудову можливість практикувати активності на воді та в горах. Першокурсники мають можливості навчитися усім навчикам туризму, аби під час другого курсу бути лідерами походів. Також коледж бере участь у Ridderrennet, щорічному змаганні лижників з обмеженими можливостями, під час якого студенти допомагають в організації події.

Короткі курси 

Перед початком навчального року UWC RCN проводить підготовчий літній курс, щоб дати новим студентам із обмеженим знанням англійської мови можливість попрактикуватися, допомогти зорієнтуватися в новому середовищі, забезпечити підтримку та ввести їх у курс життя в UWC.

Кампус та ресурси 

Коледж має 5 студентських будинків, у кожному по 40 студентів. Кімнати, в яких проживає по 5 студентів, мебльовані у традиційному норвезькому стилі та мають власну ванну кімнату. Центральна пральня розташована посеред студентського містечка. Дочірня компанія коледжу UWC Connect відповідає за розміщення зовнішніх гостей у коледжі у двох будинках на кампусі, побудованих з метою, щоб відвідувачі могли насолодитися природою. У студентів є доступ до басейну у Центрі Хогленда, а також до зали для силових тренувань та тренажерного залу.

Географічні особливості 

Коледж розташований у мальовничій фіордній місцевості на західному узбережжі Норвегії. Поїздка до аеропорту Форде Брінгеланд займає 40 хвилин, а до міжнародного аеропорту Берген - 3 години.

Прийом на навчання 

Студенти мають подавати заявки через свої національні комітети. Для місцевих студентів є місця через програму Sogn & Fjordane. Для отримання додаткової інформації відвідайте вебсайт

You have not allowed cookies and this content may contain cookies.

If you would like to view this content please

Контактна інформація


UWC Red Cross Nordic
6968 Flekke,
Norway

18 Наші
коледжі