Пропустити до змісту ↓
map

UWC Maastricht

Маастрихт, Нідерланди

900 учнів
віком 4-19 років

Заснований 

2009

3 March 2017

UWC Maastricht – це мультикультурна школа, в якій навчаються студенти більш ніж 100 різних національностей. Коледж діє в рамках державної системи освіти Нідерландів і субсидується урядом країни. Школа створена для навчання як міжнародної спільноти Маастрихта, так і студентів, обраних національними комітетами UWC по всьому світу. UWC Maastricht приймає студентів віком від 4 до 19 років.

Три особливості коледжу

  • Початкова та середня школа, денні класи та інтернатна програма, Дипломна програма та Кар'єрна програма – UWC Maastricht є домом для понад 900 міжнародних студентів віком 4-19 років. Більшість із них проживають неподалік кампусу разом зі своїми родинами, але 200 студентів Дипломної програми та Кар'єрної програми живуть у гуртожитках на кампусі. 
  • Програма соціального впливу – UWC Maastricht розробила програму соціального впливу, яка включає курси, орієнтовані на дії, соціальне підприємництво, конференції під керівництвом студентів та соціальні проєкти. Студенти розвивають навички та ставлення, необхідні для того, щоб бути активними учасниками суспільства, виявляти проблеми та несправедливість, де б вони не були.
  • Розташування – кампус UWC Maastricht розташований у дуже зеленій частині Маастрихта, неподалік центру міста та поблизу кордону з Німеччиною та Бельгією. Місто Маастрихт є одним із найпопулярніших голландських напрямків для міжнародних відвідувачів і туристів. Це відкрите, багатомовне та інноваційне суспільство, сповнене життєвої сили.
У класі 

UWC Maastricht пропонує концептуальну пізнавальну програму для учнів початкової школи віком від 4 до 11 років. Початкова навчальна програма надає цілісну та інтегровану програму, яка викликає захоплення від навчання. Це дає змогу студентам отримати відповідні віку знання, навички та розуміння нашого світу.

The IB-Middle Years Program (11-16 year-olds) encourages students to embrace and understand the connections between traditional school subjects and the real world, and to become critical and reflective thinkers.

Для учнів 16-19 років коледж пропонує International Baccalaureate Diploma Program (IBDP) та International Baccalaureate Career-related Programme (IBCP), або Дипломну програму та Кар'єрну програму Міжнародного Бакалаврату. Окрім стандартних курсів, UWC Maastricht пропонує голландську, іспанську, німецьку, італійську та арабську мови, світове мистецтво та культури, глобальну політику, візуальне мистецтво, музику.

Позакласне життя
 

UWC Maastricht надає студентам життєві навички, необхідні для забезпечення їх соціального та емоційного благополуччя. Саме тому процес навчання відбувається не тільки в класі.
Ми заохочуємо студентів IBDP розвивати свої таланти через формат CAS (Creativity, Activity, Service), учнівські ініціативи, програми соціального підприємництва, проєктні тижні та уроки музики.

Учнівські ініціативи
UWC Maastricht пишається своїми студентськими ініціативами: конференціями, фестивалями, мюзиклами. Під час організації, впровадження та оцінювання учні вчаться працювати в мультикультурних командах за межами академічного середовища, тренуються в позакласних навичках, отримують нові знання з різних предметів і створюють освітні можливості для всієї шкільної спільноти та за її межами. Вони також мають можливість зустрітися з експертами, фасилітаторами семінарів, організаціями та запрошеними спікерами з усього світу. Крім того, учні розвивають контакти з іншими місцевими та міжнародними школами, які беруть участь у подіях.

Серед прикладів таких подій — Міжнародна конференція миру, Молодіжна конференція із захисту сталості довкілля та Наукова конференція.Окрім того, студенти організовують арт-фестивалі, культурні тижні, мюзикли, та TEDxYouth Maastricht.

Кампус та ресурси 

Кампус був побудований у 2015 році у парку на північному сході центру міста Маастрихт. Ділянка оточена спортивними майданчиками, заповідником та новими забудовами. Щоб потрапити до кампусу, необхідно перетнути пішохідно-велосипедний міст.

Географічне розташування 

Разом з околицями, Маастрихт є унікальною частиною Нідерландів. Це відкрите, багатомовне та інноваційне суспільство, сповнене життєвої сили. Місто також є домом для 30 000 студентів, половина з яких приїжджає з-за меж Нідерландів.

Оскільки бельшійський та німецький кордони знаходяться зовсім поруч, Маастрихт є, мабуть, найбільш міжнародним містом Нідерландів!

Прийом на навчання 

Денні студенти мають подавати заявки, що відповідають вимогам уряду Нідерландів. Студенти, що проживають на кампусі та вивчають Дипломну або Кар'єрну програми, зазвичай відбираються національними комітетами UWC або через програму глобального відбору UWC. Більше інформації доступно на вебсайті.

Контактна інформація


UWC Maastricht
Discusworp 65
6225XP Maastricht
The Netherlands

18 Наші
коледжі