Пропустити до змісту ↓
map

Pearson College UWC

Вікторія, Канада

200 учнів віком 16-19 років

Заснований 

1974

3 March 2017

Pearson College UWC був заснований 1974 року та названий на честь Нобелівського лауреата, колишнього прем'єр-міністра Канади Лестера Пірсона. Школа знаходиться на березі Тихого океану у Британській Колумбії та є частиною мережі Коледжів Об'єднаного Світу.

Три особливості коледжу

  • Лестер Боулс Пірсон – Pearson College UWC був названий на честь Нобелівського лауреата Лестера Пірсона, колишнього прем’єр-міністра Канади, чиє бачення миру та глобального порозуміння надихнуло засновників школи. Пірсон отримав нагороду у 1957 році за його роль у створенні перших міжнародних миротворчих сил ООН.
  • Унікальне географічне розташування – Кампус розташований на західному узбережжі Канади, на традиційній території корінної нації Ск'янью (затока Бічер), де лісиста та прибережна природа спонукає студентів до академічних та експериментальних занять як у сучасних класах, так і за їх межами.
  • Екологічний заповідник – UWC Pearson College виступає в ролі екологічного охоронця всесвітньо відомого заповідника Race Rocks. Студенти навчаються на курсах морських наук, дайвінгу та волонтерства в заказнику.
У класі 

UWC Pearson College працює за програмою International Baccalaureate Diploma Program (IBDP). Окрім стандартних предметів, коледж також пропонує курси філософії, морських наук, французької, іспанської, візуальних мистецтв та театру.

Позашкільне життя 

У UWC Pearson College студенти навчаються на практиці, зокрема за допомогою програми Creativity, Activity, Service (CAS). Аби випуститися з коледжу, студенти повинні завершити 80 годин волонтерської роботи між першим та другим курсами, часто в своїх громадах удома.

Один раз на семестр студенти планують, розробляють та втілюють у життя індивідуальні або невеликі групові проекти.

Студенти діляться власною культурою, музикою, танцями та історіями своїх країн на щорічній події спільноти «One World» («Єдиний світ»). Вони також проводять та беруть участь у регулярних заходах, таких як воркшопи про глобальні події, спеціальні тематичні дні, регіональні дні, збори сільської громади, і можуть стати добровольцями Команди реагування на надзвичайні ситуації.

Студентів заохочують періодично працювати помічниками кухонної команди та допомагати у переробці відходів, бібліотечному обслуговуванні та інших потребах кампусу в рамках волонтерської програми.

Щотижневі фітнес-програми під керівництвом студентів доповнюють щоденні можливості для занять спортом.

Короткі курси 

Кожного літа коледж збирає молодь з усього світу для Pearson Seminar on Youth Leadership (PSYL). Цей тритижневий молодіжний лідерський семінар є чудовою нагодою стати частиною руху UWC та долучитися до розбудови міжнародної спільноти, що готова змінювати світ на краще через власний приклад.

Кампус та ресурси 

Студенти, а також багато викладачів із сім’ями живуть разом у студентському містечку. На кампусі є п'ять будинків на 40 студентів, по чотири в кожній кімнаті, плюс квартира вчителя.

Будівлі виконані у сучасному стилі Західного узбережжя та відображають повагу до природи. Кампус має кафетерій на набережній, сучасні наукові лабораторії, класи, залу для подій на 300 місць, невелику лекційну залу, студії візуального мистецтва, ресурсний центр, бібліотеку та духовний центр. Унікальні архітектурні особливості включають плавучий центр морських наук у затоці, який містить добре обладнану лабораторію екологічних систем набережної та обсерваторію на вершині пагорба, що сприяє вивченню астрономії та дослідженню нічного неба. Студенти також проводять дослідження над водою і під водою в сусідньому екологічному заповіднику Race Rocks. Спортивний комплекс на території кампусу включає 25-метровий критий басейн та тренажерну залу, відкриті майданчики для тенісу, баскетболу та волейболу, футбольне поле, кімнату відпочинку для студентів та великі пішохідні та велосипедні маршрути, що виходять за межі кампусу.

Географічні особливості 

Кампус знаходиться в красивій лісистій місцевості в затоці Педдер біля південної околиці острова Ванкувер на західному узбережжі Канади, приблизно за 30 кілометрів на південний захід від столиці провінції Вікторія, Британська Колумбія. Землі коледжів розташовані на території корінної нації Ск'янью (затока Бічер).

Admissions 

Студенти мають подавати заявки через свої національні комітети чи Програму глобального відбору. Винятки робляться для біженців чи осіб без громадянства в особливих випадках. Більше інформації дотупно на вебсайті.

You have not allowed cookies and this content may contain cookies.

If you would like to view this content please

Контактна інформація


Pearson College UWC
650 Pearson College Drive
V9C 4H7 Victoria
Canada

18 Наші
коледжі