Пропустити до змісту ↓
map

UWC-USA

Монтезума, Нью-Мексико

235 учнів
віком 17-19 років

Заснований 

1982

3 March 2017

UWC-USA відразу після заснування називався Armand Hammer United World College of the American West, на честь Арманда Хаммера. Цю назву коледжу присвоїли на прохання принца Чарльза, тодішньго президента UWC. Локацією для кампусу обрали місто Монтезума, штат Нью-Мексико, на південному заході США завдяки невимовній красі регіону, близькості до дикої природи на півночі штату, та доступу до архітектурної пам'ятки, де і розташований коледж.

Please enter some content for your news story here.

Три особливості коледжу

  • Волонтерство – Учні щорічно присвячують понфд 17 000 годин волонтерству у громадських їдальнях, місцевій психіатричній лікарні та школах містечка. Район Сан Мігель, у якому розташований коледж, має один із найвищий показників бідності у країні.
  • Дика природа – Програма дослідження дикої природи пропонує досвід туризму, походів, та наметових подорожей.
  • Інститут БартосаBartos Institute for the Constructive Engagement of Conflict (Інститут Бартоса із конструктивного менеджменту конфліктів)  пропонує набір програм, спрямованих на розв'язання конфліктів та освоєння міжкультурних навичок.
     
У класі 

UWC-USA пропонує International Baccalaureate Diploma Program (IBDP), або Дипломну програму Міжнародного Бакалаврату. Окрім стандартних курсів, коледж пропонує мандаринську та німецьку мови, соціальну та культурну антропологію, спортивні вправи та науку про здоров’я, музику, театральне мистецтво, танці.

Позакласне життя 

У UWC-USA програма Creativity, Activity, and Service (Креативність, активність, служіння) ділиться на три компоненти: виживання у природі, волонтерство та ініціативи Інституту Бартоса.

Усі студенти беруть участь у принаймні двох поїздках у дику природу. Окрім туризму, студенти можуть взяти участь у відвідуванні зимовому кемпінгу, катанні на снігоступах чи бігових лижах. Усі студенти вивчають основи виживання у природі, а також першу медичну допомогу та реанімаційні навички. Студенти можуть вибрати курс сертифікації з надання першої допомоги в дикій природі.

У рамках Програми громадського залучення студенти відремонтували стару будівлю церкви, перетворивши її на життєрадісний громадський центр, побудували будинки для сімей, які інакше не мали б житла, допомагають керувати місцевим притулком для бездомних, навчають дітей початкової школи та працюють у місцевій психіатричній лікарні. Крім того, студенти обслуговують власний кампус, беручи участь у робочих бригадах.

Ініціативи Інституту Бартоса мають на меті озброїти молодих людей теоретичними та практичними лінзами для конструктивної взаємодії з особистими, міжособистісними та громадськими конфліктами.

Усі студенти першого курсу беруть участь у кожному компоненті протягом першого семестру. На другому курсі студенти обирають одну область, щоб опанувати компонент, який найкраще відповідає їхнім індивідуальним цілям навчання.

Короткі курси
 

Під час Глобального форуму лідерства, коледж пропонує учасникам вийти із зони комфорту. За допомогою сприятливої освітньої програми та залучення до громадського життя, курс спрямований на використання енергії та сили, які є у молоді. Завдяки досвіду з форуму учасники позбуваються ідеї, що вони не можуть нічого вдіяти з проблемами у своїй громаді.

Кампус та ресурси 

Кампус площею 200 акрів побудований на основі знаменитого замку Монтезума. Побудований у 1881 році як готель класу люкс і повністю відремонтований у 2001 році, замок включає в себе гуртожитки, класні кімнати, офіси та їдальню. Інші будівлі включають:

  • Шість гуртожитків, названих на честь найвищих вершин світу. У кожному гуртожитку проживає 25-40 студентів.
  • Готель Old Stone, збудований у 1878 році. Нині використовується під класні кімнати, бібліотеку та адміністративні приміщення.
  • The Edith Lansing Field House, спортивний комплекс, який включає криті баскетбольні майданчики, корти для сквошу, танцювальну студію, тренажерний зал та кардіотренажери.
  • Центр мистецтв Kluge, який включає залу для подій, художні та музичні студії.
  • Dwan Light Sanctuary, вражаюча кругла будівля з 12 великими призмами в апсидах і стелі, які розповсюджують веселки по всьому простору.
Географічне розташування 

UWC-USA розташований на краю пустелі Пекос у передгір'ях гірського хребта Сангре-де-Крісто. У цьому районі в середньому 300 сонячних днів на рік, і, хоча взимку йде сніг, клімат, як правило, м’який.

    Прийом на навчання 

    Студенти можуть подавати заявки через національні комітети UWC або через програму глобального відбору UWC. Більше інформації про UWC-USA доступно на вебсайті.

     

     

    You have not allowed cookies and this content may contain cookies.

    If you would like to view this content please

     

     

    Контактна інформація


    UWC-USA
    POST OFFICE BOX 248,
    MONTEZUMA NM 87731-0248

    18 Наші
    коледжі