Пропустити до змісту ↓
map

Li Po Chun UWC of Hong Kong

Гонконг

256 учнів

віком 16-18 років

Заснований 

1992

3 March 2017

UWC LPC відчинив свої двері для першого покоління студентів у вересні 1992 року, а 6 листопада 1992 року його офіційно відкрив Його Королівська Високість Принц Уельський. Це був другий UWC коледж в Азії.

Accordion Title 

Accordion content

Три особливості коледжу

  • Програма Quan Cai – завдяки програмі Quan Cai ("розвиток цілісної особистості"), студенти отримують відповідальність за ініціювання та реалізацію проєктів та участь у громадській роботі на місцях.
  • Китайська культура – розташований у жвавому місті, яке знаходиться на перехресті Азії, коледж надає студентам можливість розвинути глибше розуміння Китаю та Азії через Тиждень проєктів.
  • Розташування – Кампус розташований в тихому і зеленому куточку Гонконгу, в оточенні дерев, гір і пляжу, і в той же час всього за кілька хвилин їзди від хмарочосних районів міста, що стрімко розвиваються.
У класі 

UWC LPC пропонує навчальний план Дипломної програми Міжнародного бакалаврату (IBDP). Поряд зі стандартними предметами, UWC LPC пропонує китайську, мандаринську, іспанську, французьку, географію, управління бізнесом, політичні дослідження, екологічні системи та суспільства, театр, образотворче мистецтво.

Позакласне життя 

Програма "Quan Cai" ("розвиток усієї особистості") є невід'ємною частиною навчання студентів. Пропонується понад 70 видів діяльності, включаючи спортивні команди, заходи щодо підтримки спільноти та інші, які пов'язані з групами чи організаціями у ширшій спільноті. Серед різних компонентів програми Quan Cai особлива увага приділяється громадській роботі, підвищуючи обізнаність студентів про роль, яку вони можуть відігравати у досягненні миру та стійкості. Заходи в основному проводяться під керівництвом студентів і включають:

  • Загальні роботи (наприклад, моніторинг коралів, робота з домашніми працівниками)
  • Мистецтво (наприклад, приготування їжі для здорового життя, танець дракона, дебати)
  • Фізична активність (наприклад, каякінг, походи, кемпінг та скелелазіння)
  • Волонтерство на кампусі (наприклад, група першої допомоги, аудіовізуальна команда, екологи кампуса та журнал "Синергія")
  • Тиждень Китаю та Тиждень проєктів
  • Культурні вечори
  • Освітні програми з розбудови миру
  • Орієнтаційний тиждень
Кампус та ресурси 

UWC LPC – це на 100% гуртожиткова спільнота. Студенти живуть у 4 резиденціях на території кампусу, кожен із них ділить кімнату з трьома іншими студентами. Коли це можливо, кімнати складаються з двох студентів другого курсу та двох першого курсу, двох із Гонконгу та двох із різних зарубіжних регіонів. Усі штатні викладачі живуть у кампусі і є тьюторами. Куратори та кураторські групи є важливими лініями підтримки, забезпечуючи керівництво, атмосферу "вдома далеко від дому", можливість виплакатися в скрутну хвилину та групу, з якою можна поділитися гарними новинами. У кампусі також є спортивна зала, актова зала, міжнародний центр виховання, басейн, тенісний корт, баскетбольний майданчик, їдальня, бібліотека, класи та лабораторії.

Географічне розташування 

Розташований у мальовничому місці в Ма Он Шань, з видом на води затоки Starfish Bay і гавані Толо, кампус школи знаходиться менш ніж за 10 хвилин ходьби від станції метро Wu Kai Sha, що робить його розташування дуже зручним.

Прийом на навчання 

Абітурієнти, які мають постійне посвідчення особи Гонконгу або залежну візу, можуть подати заяву через схему стипендій UWC до будь-якого з 18 коледжів United World Colleges по всьому світу, включаючи UWC LPC, як і у випадку з будь-якою іншою школою або коледжем UWC. Абітурієнти, які не мають постійного посвідчення особи Гонконгу або візи залежної особи, можуть подати заяву через Національний комітет UWC або через Програму глобального відбору UWC. Для отримання додаткової інформації про коледж відвідайте шкiльний вебсайт.

Контактна інформація


10 Lok Wo Sha Lane,
Sai Sha Road, Ma On Shan,
Sha Tin,
New Territories, Hong Kong

18 Наші
коледжі