Пропустити до змісту ↓
map

UWC Costa Rica

Санта Ана, Коста-Рика

175 учнів

віком 16-19 років

Заснований 

2006

3 March 2017

Освітня програма в UWC Costa Rica включає три основні напрямки: академічні предмети (Дипломна програма Міжнародного Бакалаврату), позакласні заняття та спiльне життя в гуртожитку.

Всі заходи та можливості навчання включають одну або кілька із шести компетенцій школи: соціальна відповідальність, різноманітність, трансформація конфліктів, сталий розвиток, лідерство та здоровий спосіб життя.

Місія школи – виховання різноманітної групи молоді, яка стане щасливими, здоровими та цілеспрямованими людьми, здатними через своє лідерство та активiзм сприяти позитивним змінам у своїх спільнотах, щоб зробити свій внесок у досягнення стійкого та мирного світу.

Будучи єдиним UWC у Латинській Америці та Карибському басейні, UWC Costa Rica пропонує двомовну програму, можливість дізнатися більше про соціальну, політичну та культурну історію регіону, а також познайомитися з Коста-Рикою. Багаторічна історія миру, демократії, захисту довкілля та відсутність армії створюють ідеальні умови для розробки навчальної програми UWC Costa Rica.

Три особливості коледжу

  • Програма "Агенти змін" – дворічне експериментальне навчання, під час якого учні усвідомлюють свою здатність до позитивних змін, формують власні проєктні команди та встановлюють партнерські відносини з місцевими спільнотами чи організаціями, отримуючи при цьому покрокове навчання з розробки, реалізації та оцінки проекту з позицій соціального підприємництва.
  • Програма Wellness – міждисциплінарна, багаторічна ініціатива у масштабах усієї школи, спрямована на формування культури соціального та емоційного благополуччя для всіх членів спільноти.
  • Підтримка SOS Children’s Villages – кожного року UWC Costa Rica пропонує повні стипендії студентам з програми SOS з усього світу. На сьогоднішній день понад 50 студентів із SOS Children’s Villages закінчили UWC Costa Rica.
У класі 

UWC Costa Rica пишається тим, що є єдиним UWC, що пропонує повну програму Міжнародного бакалаврату (IBDP) іспанською та англійською мовами. Очікується, що після закінчення UWC Costa Rica всі студенти зможуть ефективно спілкуватися як англійською, так і іспанською мовами. Студенти, які вже добре володіють обома мовами, можуть вивчати один або кілька інших предметів іспанською або англійською мовою і таким чином претендувати на отримання двомовного диплому.

Поряд із стандартними предметами, UWC Costa Rica пропонує психологію, глобальну політику, культурну та соціальну антропологію, театр, кіно, образотворче мистецтво, екологічні системи та суспільства, французьку мову.

Позакласне життя 

UWC Costa Rica пропонує понад 50 різноманітних позакласних заходів, якими можуть займатися студенти. Крім того, всі студенти повинні брати участь у програмі "Агенти змін", створеній для того, щоб надати студентам навички успішної реалізації спільних програм розвитку.

Короткі курси
 

У UWC Costa Rica проводиться програма 360° Sustainability Experience: Immersive Residency, створена у співпраці з Grounded In Motion. У рамках цієї 10-денної програми молодь поринає у сенсорний досвід, що дозволяє відчути взаємозв'язок між людською реальністю та дикою природою. Учасники розмірковують про свої особисті стосунки з природою та пробуджують у собі почуття відповідальності за світ природи, щоб стати послами стійкості.

Цей короткий курс є частиною ширшої програми Outreach & Innovation, яка спрямована на розширення впливу місії школи, пропонуючи освітній досвід тисячам молодих людей щороку з особливим акцентом на доступність для місцевої молоді. Програма Outreach & Innovation також сприяє фінансовій стійкості школи, приносячи значний дохід, переважно за рахунок оренди приміщень. UWC Costa Rica готова приєднатися до лідерів освітньої революції у Латинській Америці. Це бачення допомагає UWC Costa Rica стати будинком, серцем та центром для спільноти новаторів, молоді та педагогів, які змінюють світ.

Кампус та ресурси 

Кампус оточений мальовничими горами та безліччю флори та фауни, які створюють ідеальні умови для безпечного, цікавого та різноманітного життя в кампусі. Ігуани, броненосці, тукани та інші види птахів є частиною повсякденного життя на кампусі.

У UWC Costa Rica вісім гуртожитків, всі вони названі на честь знаменитих костаріканських пляжів. Кожна резиденція розрахована на 24 студенти і включає вісім кімнат, дві ванні кімнати, загальну зону і повністю обладнану кухню. Інші об'єкти включають амфітеатр зі сценою площею 807 квадратних футів, бібліотеку, соціальний центр, баскетбольне та футбольне поля.

Географічне розташування 

За двадцять хвилин їзди від Сан-Хосе, столиці Коста-Ріки, і за десять хвилин від сучасної лікарні, кампус UWC Costa Rica розташований у доброзичливому районі Санта-Ана: надзвичайно безпечній та турботливій спільноті, яка взяла коледж під своє крило.

Прийом на навчання
 

Students apply to through their UWC national committee. For more information, visit website

Контактна інформація


Santa Ana downtown,
from the north-east corner of the local church,
400m north
San José, 10901
Costa Rica

18 Наші
коледжі