Пропустити до змісту ↓
map

UWC Atlantic

Долина Гламорган,
Уельс, Велика Британія

350 учнів
віком від 15 до 19

Заснований 

1962

3 March 2017

UWC Atlantic є коледжем-засновником руху UWC. Школу було засновано у 1962 році, і з того часу вона сприяє міжнародному взаєморозумінню через освіту. Школа є плафтормою для молодих людей, що навчаються через спільний досвід та прагнуть творити позитивні зміни у суспільстві.

Три особливості коледжу

  • Історична спадщина - розташований у замку Святого Доната 12 століття у Великій Британії, UWC Atlantic є першим коледжем у мережі Коледжів Об'єднаного Світу. А ще тут вперше побудували понувні рятувальні човни із жорстким корпусом!
  • Атлантичне довкілля - коледж фокусується на фізичних викликах, служінню іншим, ініціатиіності, лідерству, та командній роботі на додачу до академічної програми. 
  • Розширення можливостей - учні мають унікальну відповідальність за власні рішення та дії у дусі освітньої філософії Курта Хана, котрий 50 років тому розробив модель самостійної освіти із присутністю дорослих для безпеки.
У класі 

Дворічна Дипломна програма для учнів віком 16-19 років має дві частини: International Baccalaureate Diploma Program (IBDP), або Дипломна програма Мжнародного Бакалаврату, та програма експериментального навчання, що фокусується на аспектах миру, сталого майбутнього та ініціативності студентів. Вони взаємопов’язані та мають спільну спадщину через новаторську філософію Курта Хана, рух Коледжів Об'єднанго Світу та освітню роботу Алека Петерсона.

Програма представляє місію коледжу в дії. Вона зосереджується на довічній відданості служінню суспільству, на спільній роботі та соціальному залученні, а також розвиває в молодих людей почуття особистої ініціативи та навичок лідерства. Студенти отримують довірчі позиції, справжню відповідальність, приймають рішення, і через дії та особистий приклад демонструють відданість справі позитивних змін у світі.

Позакласне життя
 

Позакласна навчальна програма включає чотири практичні компоненти – Екологія, Глобалізм, Соціальна справедливість та Відкритий світ. Вони дозволяють студентам брати участь у відкритті світу, визначати власні шляхи, протистояти ризикам та долати можливі невдачі, щоб знати власні сильні сторони та помилки, а також їхню роль у спільній справі. Кожен компонент має два напрямки: основний, який містить програму залучення громади, і вторинний, який містить чотири визначальні характеристики (діяльність, ініціативи студентів, періоди місії та період проєкту).

Кампус та ресурси 

UWC Atlantic розташований у замку 12-го століття Святого Доната, особливо незвичайному кампусі. У самому замку проводять загальні збори та класи.

Студентське співтовариство розподілено по восьми спеціально побудованим пансіонатам, в кожному з яких проживає приблизно 48 студентів, з окремими будівлями для хлопців та дівчат. Як правило, четверо студентів одного курсу, кожен різної національності, живуть в одній кімнаті. Усі учні перебувають під опікою учителів, які живуть у сусідніх будинках і витрачають багато часу на спілкування та підтримку учнів.

Інфраструктура кампусу включає їдальню, бібліотеку, ліс, критий і відкритий басейни, а також класи в історичних будівлях.

Географічне розташування 

UWC Atlantic розташований на південному узбережжі Уельсу у Великій Британії. Велике місто Брідженд і столиця Уельсу, Кардіфф, знаходяться досить близько, а це означає, що коледж розташований недалеко від багатьох основних транспортних сполучень. Поруч доступні автобусні, залізничні маршрути та аеропорти.

Прийом на навчання
 

Студенти можуть подавати заявки через свої національні комітети. Коледж також дозволяє надсилати заявки напряму у випадку, якщо студент не підпадає під критерії відбору через національні комітети. Більше інформації доступно на вебсайті.

You have not allowed cookies and this content may contain cookies.

If you would like to view this content please

Контактна інформація


UWC Atlantic
St Donat's Castle
St Donat's
Llantwit Major
Vale of Glamorgan
CF61 1WF
United Kingdom

18 Наші
коледжі