Пропустити до змісту ↓
map

UWC ISAK Japan

Каруїдзава, Японія

175 студентів
15-19 років

Заснований 

2014

3 March 2017

UWC ISAK Japan є найновішим з усіх Коледжів Об’єднаного Світу, оскільки прийняв першу когорту студентів UWC восени 2017 року. Засновниця коледжу, пані Лін Кобаяші, надихнулася роботою у глобальній освіті під час навчання у Pearson College UWC у Канаді. Згодом, вона заснувала школу ISAK, котра відчинила двері у 2014 році та розпочала навчати юних лідерів та майбутніх змінотворців з усієї планети.

Три особливості коледжу

  • Програма лідерства – завдяки інноваційній програмі лідерства, яка поєднує практику уважної самодисципліни та інноваційний дизайн, студенти дізнаються про найважливіші навички на шляху до каталізації позитивних змін. Практика лідерства інтегрована в усі аспекти життя, включаючи навчання, спільні навчальні програми та проживання.
  • Ініціативність судентів – студентська автономія всіляко заохочується. Студенти створюють та керують клубами, планують події та заходи на кампусі, а також встановлювати й підтримувати політику щодо життя в гуртожитку.
  • Японська мова та культура – ​​на додаток до можливості вивчати японську мову, регулярні виїзди та екскурсії дають студентам можливість вивчити японську культуру, історію та традиції. Студенти можуть навчитися мистецтву японської аранжування квітів та відвідати чайну церемонію; відвідувати замки, гарячі джерела, храми та святині; долучитися до веселощів на місцевих фестивалях та виставах; відвідувати музеї, пожити у приймаючій сім’ї та багато іншого!
У класі 

UWC ISAK Japan навчає за програмою International Baccalaureate Diploma Program (IBDP) у 11-12 класах. Підготовча програма 10 класу допомагає учням адаптуватися до умов IBDP, але багато учнів вступають до UWC ISAK Japan лише в 11 класі. Окрім стандартних курсів, UWC ISAK Japan пропонує японську, китайську мови, історію, економіку, науку, кіно та візуальне мистецтво. 

Позакласне життя 

Студенти UWC ISAK Japan насолоджуються широким спектром спільної діяльності, починаючи від спортивних та мовних клубів до Моделі ООН та дебатів. Наразі в коледжі існує понад 50 клубів та гуртків, усі розроблені та керовані студентами, доповнені щорічними волонтерськими проєктами під назвою Project Week. Протягом року в коледжі також проводяться семінари та лекції з підприємцями, дослідниками та інноваторами.

Учні Міжнародного бакалаврату розробляють, впроваджують та керують своїми дворічними проєктами в рамках компоненту Creativity, Activity, Service (CAS) протягом 11 і 12 класів. Мистецькі заходи включають театральний клуб, танцювальний клуб, клуб Glee, кіноклуб, студентський журнал тощо. Коледж також має широкий спектр спортивних клубів (включаючи баскетбол, волейбол, регбі, бейсбол, бадмінтон, футбол і біг), навчання на свіжому повітрі (піші прогулянки, кемпінг) та можливості поза кампусом (лижі, сноуборд, плавання).

Короткі курси 

Літня школа UWC ISAK Japan — це захоплююча 2-тижнева програма для учнів середньої школи (віком 12-14 років) з усього світу. Викладацький склад світового класу кидає виклик, залучає та надихає учасників навчальною програмою, яка включає глобальні теми, практику усвідомленості, лідерство, інновації в дизайні, активний відпочинок та японську культуру. З 2010 року в літній школі взяли участь учні з понад 80 країн світу.

Кампус та ресурси 

UWC ISAK Japan пропонує сучасні, наповнені світлом будівлі, спроєктовані титулованими архітекторами з акцентом на традиційних японських архітектурних принципах. Кампус знаходиться в гармонії з лісом, створюючи надихаюче середовище для життя та навчання. Академічний центр Kamiyama, збудований у 2016 році, є сучасною будівлею, яка включає класні кімнати, бібліотеку та технологічний центр, навчальні зони, кімнати для переговорів та головний офіс школи. У будівлі Asama є додаткові класи, лабораторії, кафетерій і відкрита тераса. Житлові будинки - це ряди з'єднаних будівель, кожна з яких має власні двері назовні. У кожному будинку проживає від 12 до 18 учнів. Окрім спалень на 2 та 4 особи, кожен будинок містить міні-кухню та велику спільну вітальню. Спортивна зала укомплектована баскетбольним майданчиком і спортивним майданчиком з природною травою, а також доріжками для ходьби та бігу, що забезпечують можливості для відпочинку цілий рік.

У 2021 році UWC ISAK Japan відкрив The Accord Center, багатофункціональний заклад, який слугує місцем проведення занять, художніх виставок, конференцій та виступів, залежно від конфігурації. З 2022 року кампус стане домом для двох нових будівель: оздоровчого центру та творчого центру, де будуть розміщені мистецькі програми.

Географічне розташування 

UWC ISAK Japan розташовано у префектурі Нагано, містечку Каруїдзава (населення 20,000 людей), приблизно за 70 хвилин від Токіо потягом. Каруїдзава є популярним куртртом під час усіх сезонів, включаючи сніжні зими!

Прийом на навчання 

Студенти подають заявки до 11 класу через національні комітети. Для вступу до 10 класу, студенти можуть подати заявки напряму до UWC ISAK Japan. Більше інформації доступно на вебсайті коледжу.

Контактна інформація


UWC ISAK Japan
5827-136 Nagakura,
Karuizawa-machi
Kitasaku-gun,
Nagano 389-0111

18 Наші
коледжі